Nyheter | Indoor Golf Jönkoping

Nyheter

Sommarpriser!
Sommarpriser!
2021-05-11 12:27
Hej, Nu sänker vi våra priser till endast 200kr i timmen alla tider, vi finns här under sommaren om ni vill träna på svingen i vår range funktion, eller spela en 18 hålsrunda när vädret sviker. ... läs mer
INSTRUKTIONER TRACKMAN
INSTRUKTIONER TRACKMAN
2020-11-22 16:31

INSTRUKTIONER  

Vänligen läs igenom följande instruktioner noga, de kommer informera dig kring allt du  behöver veta inför din kommande golfupplevelse. När bokad tid börjar lida mot sitt slut, läs  baksidan för att avsluta på korrekt sätt. Skulle det uppkomma några akuta frågor eller  problem, vänligen ring till:

076-008 08 28


Starta igång allt tekniskt 

1. Se till att projektor och datorn är igångsatta. Om inte: projektorn sätter du på via den  vita kontrollen, tryck på den röda knappen samtidigt som du riktar kontrollen mot  projektorn i taket (du kan behöva ta några steg fram för att den ska känna av).  Datorn startar du på den stationära delen som sitter inne i skriv-bordet, på ovansidan  finns en rund knapp, den är av/på-knappen.  

2. TrackMan-programvaran startar automatiskt när datorn sätts igång. Om inte, startar  du igång programmet genom att klicka på den orangea ikonen på skrivbordet.  


Träna, Vill du slå på range och analysera dina slag väljer du ”Practice”. Välj någon  utav de tre alternativen, mest vanligt är att spela på ”Shot Analysis”. När du valt  spelsätt kommer TrackMan vilja korrigera sig. Välj då ”Auto-Target” och stå inte i  vägen mellan TrackMan-lådan och utslagsmattan. När korrigeringen är färdig är det  bara att börja spela. Kom ihåg att ställa in och ställa om på datorn när du byter  klubba för rätt analyser. Detta gör du på klubb-ikonen i övre kanten av skärmen. Kom  ihåg att bollen måste ligga i mitten av mattan rakt framför TrackMan för att den ska  kunna analysera korrekt. 

18-hålsrunda, Vill du spela en av våra många 18-hålsrundor väljer du ”Course”. Där  väljer du sedan vilken utav alla banor du vill spela, klicka på den banan du vill spela  och sedan på ”Start game”. Nu ska vi lägga till spelare, börja med att se till att  föregående boknings spelare inte ligger kvar. Lägg sedan till era spelare genom att  välja ”Guest Player”, en ruta kommer då upp där du skriver ”Start”. Nu börjar rundan.  Kom ihåg att bollen måste ligga i mitten av mattan, rakt framför TrackMan. Nere i  vänstra hörnet ser du rekommenderad klubba att använda, vill du byta gör du det  enkelt genom att klicka på rutan och byter till vald klubba.  

Challenge, Vill du utmana dina vänner med lite roligare tävlingar kan du göra det på  ”Game On!”. Här kan du välja mellan Hit it, som går ut på att slå längst drive under en  viss tidsintervall. Capture the Flag, som går ut på att jaga flaggan. Closest to the Pin,  som går ut på att putta bäst. När du valt tävling, lägger du till alla spelare precis som i  instruktionerna för 18-hålsrunda. 


Viktigt när du spelar! 

Bollen måste ligga i mitten av utslagsmattan rakt framför TrackMan. 

Kom ihåg att byta klubba i programmet när du väljer en annan klubba att slå med.


SÅHÄR AVSLUTAR DU PÅ RÄTT SÄTT: 

1. Avsluta pågående spel genom att göra följande:  

Om du Tränar klickar du på hemknappen som är placerad uppe i vänstra hörnet. Om du spelar ett 18-hålsrunda avslutar du genom att klicka på inställningar nere i  vänstra hörnet och klickar på ”Quit Game” 

Om du spelar en Challenge avslutar du på samma sätt som för en 18-hålsrunda.  2. Viktigt att inte stänga av vare sig dator eller projektor. Återgå till startsidan på  programmet och låt det vara på. 

3. Se till att banorna lämnas i ett trevligt och inbjudande skick. Ställ i ordning stolar och  släng eventuellt skräp efter er.

4. Glöm ej att larmet sätts på 15 minuter efter avslutad bokning om det inte är en  kommande bokning i följd.  


Tack för att ni har varit här och spelat golf hos oss. Hoppas ni varit nöjda med upplevelsen.  Har ni feedback, önskemål, förbättringar eller bara vill dela eran åsikt skulle vi bli jätteglada.  Lämna en lapp i den gröna brevlådan eller mejla oss på info@indoorgolfjonkoping.com. 

Stort tack och varmt välkommen åter! 

Hälsningar,  

Eric, Tobias, Louice & Astrid

... läs mer
COVID-19
COVID-19
2020-11-20 09:41

Riktlinjer avseende COVID-19


Kära kunder, i och med den rådande pandemi samhället utsatts för ber vi er vänligen men bestämt att följa dessa uppmaningar för att så gott som möjligt vara rädda om er egen och era medmänniskors hälsa.


Restriktionerna har nyligen sänkts till att 8 personer får samlas vid sammankomster. Det är därför oerhört viktigt att det endast får infinna sig 4 personer/bana inne i lokalen och ingen utöver det. Vi ber er också hålla er inom ert sällskap.


Handsprit finns utplacerat på olika platser i lokalen, använd dem! De finns till för er och bara er.


Håll avstånd till varandra. Minst 1.5 meter.


Vid minsta symptom eller misstanke av smittning ber vi er avboka er tid. Vi kommer finnas kvar så ni är varmt välkomna att boka en ny tid när ev. smittning gått över!


Vi hoppas att var människa tar sitt kloka ansvar. Tack på förhand för visad hänsyn!


... läs mer
Välkommen till Indoor Golf
Välkommen till Indoor Golf
2020-09-17 18:41

Vi kan nu med glädje, stolt meddela att vi slår upp portarna för Jönköpings första mötesplats för inomhusgolf. Vi vill skapa en plats där alltifrån nybörjare till erfarna golfspelare kan njuta av sporten året runt med hjälp av golfsimulatorer. Vi vill skapa en plats där man kan gå en 18-hålsrunda, öva och analysera swingen eller bara njuta av en kaffe med vännerna i skön golf-miljö. Vi kommer ha två stycken golfsimulatorer från marknadsledande Trackman, samma utrustning som proffsen och de största tävlingarna i världen använder sig av! 


Vi kommer att öppna upp under hösten 2020. Så håll ögonen öppna för fler nyheter och se till att följa oss på diverse sociala medier för att inte missa någon uppdatering! Instagram & Facebook @indoorgolfjonkoping #indoorgolfjonkoping

... läs mer